Rabobank | Gouda

Het fraaie nieuwe Rabobank gebouw in Gouda is voorzien van maar liefst 3.000 m² aan klimaatplafond inclusief verlichting en roosters.

Rabobank | Gouda

Klimaatkamertest

Voor het prachtige pand van de Rabobank te Gouda heeft HC KP in opdracht van Roodenburg ruim 3.000 m² klimaatplafond mogen leveren en monteren.

Voor aanvang van het project heeft HC KP een succesvolle klimaatkamertest uitgevoerd in haar eigen klimaatkamer om de comfortklasse aan te tonen. Bij deze proefopstelling is de gevel op temperatuur gebracht, om daarmee de invloeden van buitenaf mee te nemen in de totale meting. In de klimaatkamer is 1:1 een mock-up van het klimaatplafond inclusief luchttoevoerroosters opgebouwd.

ClimaCo klimaatsysteem

Het pand heeft een zeer hoge flexibiliteit en is volledig voorzien van het ClimaCo kopersysteem. Voor de verlichting zijn voornamelijk spots toegepast en de luchtverdeling wordt zowel via verdekte Invisible- als PBM-toevoerroosters gerealiseerd.

Leveringsomvang

  • Ruim 3.000 m² klimaatplafond
  • Ruim 180 verdekte Invisible- en PBM-toevoerroosters

Meer projecten

Mobility Experience van Pon

Move is de nieuwe Mobility Experience van Pon in Amsterdam. Consumenten kunnen hier zelf ervaren hoe mobiliteit er in...

Gemeente Westland

Het nieuwe gemeentehuis van Westland straalt duurzaamheid en transp...

Neem contact op!

Meer over HC KP?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!