Succesvolle deelname ISH 2019

barcol air nieuws beursish2019
20 maart 2019

Afgelopen week vond in Frankfurt (Duitsland) de internationale vakbeurs ISH plaats – uiteraard was ook SIG Air Handling Nederland van de partij.

Op de gezamenlijke stand van SIG Air Handling International was een prominente plek ingeruimd voor het schaalmodel van HC PS, waarmee de unieke werking van het parkeergarage ventilatiesysteem kon worden getoond. De internationale introductie van het CERA-systeem bleek een schot in de roos: de opzet waarbij het systeem werd getoond in combinatie met een WTW-unit van Inatherm bleek een ware publiekstrekker. De unieke klimaatplafondoplossingen van HC KP konden ook op veel belangstelling rekenen.

Op de stand was verder aandacht voor innovatieve totaaloplossingen gericht op wonen, werken en leren. Het ruime assortiment van CAIROX werd op een fraaie wijze tentoongesteld en de beurs werd aangegrepen voor de introductie van het SMARTWELLBEING concept.

Kortom, een zeer geslaagde beursdeelname waarvoor we alle bezoekers vriendelijk bedanken voor hun bezoek aan onze stand!

Meer nieuwsberichten

websitelaunch

Nieuwe website live

communique sig ah nl1

Communiqué SIG Air Handling Nederland

communique sig ah nl2

Communiqué SIG Air Handling Nederland