Zorgen

Gezonde ziekenhuizen

Gezonde ziekenhuizen

Het binnenklimaat in ziekenhuizen is een van de meest uitdagende en complexe ventilatievraagstukken. Eisen aan comfort en veiligheid zijn hoog en ook hygiënische aspecten spelen een grote rol. Goede luchtkwaliteit en een behagelijk comfortdraagt onweerlegbaar bij aan snel herstel van patiënten en ook voor personeel is een comfortabele veilige werkplek van zeer groot belang. 

Wij hebben ruime ervaring in het leveren en monteren van klimaatplafonds in ziekenhuizen. Doordat het klimaatplafond koelt en verwarmt door middel van straling dient er enkel lucht toegevoerd te worden ten behoeve van de verversing en niet voor de koeling. Het comfort wordt hierdoor verhoogd, hetgeen bijdraagt aan het welzijn van patiënten.

Voor ziekenhuizen zijn er diverse klimaatplafondoplossingen mogelijk. Naast verschillende constructies, vormen en kleuren, kan het klimaatplafond worden uitgevoerd met een speciale antibactiriële coating waardoor het klimaatplafond geschikt is voor actieve reinigingsprogramma's (bijvoorbeeld met chloor). 

Daarnaast is het mogelijk om de geleverde roosteroplossingen uit te voeren met filters die voldoen aan filterklasse H10 t/m H14 en U15 (volgens EN 1822).

Neem contact op met HC KP!

Passend advies nodig?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

pandhcgroepwaalwijknr19. klein vierkant