klimaatplafonds: alles is mogelijk

EINDELOZE COMBINATIES MOGELIJK

De mogelijkheden op het gebied van klimaatplafonds zijn nagenoeg onbeperkt, waardoor er voor elk project een passende oplossing mogelijk is. Architecten hebben een nagenoeg onbeperkte vrijheid in de keuze van constructie, afmeting, perforatie, kleurstelling, glansgraad, afwerking en detaillering. Ieder systeem is geschikt voor de integratie van verschillende componenten, waaronder roosters, verlichting, sensoren et cetera. De metalen panelen, plafondconstructies en klimaatsystemen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De levensduur is vrijwel onbeperkt. 

VRIJHEID IN PERFORATIE

HC KP biedt u tientallen verschillende perforaties waarbij u onder andere kunt kiezen uit gatdiameter, de vrije doorlaat en een bepaalde richting van de perforatie. Daarnaast zijn ook andere perforaties mogelijk zoals sleufgat-, vierkant-, zeskantperforaties of andere vormen op maat. 

MATERIALEN

Een klimaatplafond van HC KP kan worden vervaardigd uit verschillende soorten materialen, u kunt hierbij denken aan:

  • Elektrolytisch verzinkt plaatstaal voorzien van hoogwaardige poedercoating 
  • Blank aluminium beplating
  • Naadloze gips-/stucplafonds, eventueel compleet afgewerkt met akoestisch spuitwerk
  • Strekmetaal
  • Alternatieve materialen zoals bijvoorbeeld houten grill plafonds in combinatie met een klimaatplafondsysteem

DIVERSE KLEUREN

Onze klimaatplafonds kunnen worden uitgevoerd in een breed kleurenpallet. Tot de mogelijkheden behoren RAL-, NCS,- Metallic-look en overige kleuren en/of tinten op maat; afwerking in een specifieke glansgraad is eveneens mogelijk. 

Daarnaast kunnen er speciale patronen worden geprint op de panelen, waardoor iedere gewenste visualisatie zichtbaar kan worden gemaakt op het klimaatplafond. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een houtlook of wolkenpatroon. 

VORMEN EN AFMETINGEN

U heeft de keuze uit diverse vormen en afmetingen; hierbij kunt u denken aan traditionele vierkante en/of rechthoekige plafondpanelen. Echter, kunnen we de afmetingen ook dimensioneren op basis van de eigenschappen van het pand en/of de wensen van de architect, bijvoorbeeld:

  • Speciale uitvoeringen waarbij ronde panelen of afgeronde hoeken worden toegepast
  • Trapeziumvormige panelen
  • Driehoekpanelen

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

HOOFDKANTOOR ALS SHOWROOM

Ons bedrijfspand te Waalwijk fungeert als showroom. Het pand is ingericht met meer dan 20 verschillende soorten plafondsystemen;  diverse componenten en soorten verlichting komen hier aan de orde.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, wilt u komen kijken in onze 'showroom' of wilt u graag een afspraak met één van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op met HC KP!

Passend advies nodig?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

pandhcgroepwaalwijknr19. klein vierkant