ONTZORGEN, HOE DOEN WIJ DAT?

Bekijk hier ons 6-stappenplan!

1. ADVIES & ONTWERP

We adviseren én denken graag met u mee in de ontwerpfase van het project. Hierbij kunt u denken aan de keuzemogelijkheden op het gebied van diverse plafond- en klimaatsystemen, maar ook aan zaken zoals flexibele indeelbaarheid, akoestiek, detaillering in de breedste zin van het woord et cetera. We adviseren u ook over verschillende integratieoplossingen, waaronder inbouwcomponenten maar ook eventuele koven en/of zetwerken.

2. TESTEN

We bieden u de mogelijkheid om testen in onze eigen klimaatkamer of bij onafhankelijke instituten te laten uitvoeren. Er kan worden getest op diverse parameters waaronder comfort, vermogen, luchtverdeling en akoestiek.

3. PRODUCTIE

Door onze eigen productiefaciliteit garanderen we snelle doorlooptijden, een gegarandeerde kwaliteit en een product met een reproduceerbare prestatie.

4. LOGISTIEK

We werken met vaste transportpartners in binnen- én buitenland. Materialen worden gecodeerd aangeleverd; indien gewenst gefaseerd en/of in deelleveringen. Just-in-time leveringen behoren ook tot de mogelijkheden.

5. MONTAGE

Montage van onze klimaatplafondsystemen wordt uitgevoerd door onze vaste onderaannemers; op de bouw is altijd minimaal één vast aanspreekpunt aanwezig. HC KP levert en monteert per jaar 150.000 tot 200.000 vierkante meter klimaatplafonds. De montage wordt aangestuurd door onze ervaren projectleiders. Samen met het projectteam brengen we ieder project tot een goed eind. 

6. OPLEVERING

Nadat het klimaatplafond is gemonteerd, perst HC KP het systeem af met lucht, waarna het systeem gezamenlijk met de installateur wordt gevuld. Vervolgens kan er een thermografische controle plaatsvinden. Tot slot vindt de 'final clean' plaats, zodat het plafond schoon wordt opgeleverd.

Neem contact op met HC KP!

Passend advies nodig?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

pandhcgroepwaalwijknr19. klein vierkant