3952 lmra

LMRA

LMRA  staat voor Laatste Minuut Risico Analyse en is een begrip dat we vaak voorbij zien komen. Maar wat is het nu precies?

Bij de LMRA wordt door onze medewerkers bekeken of hun werkomgeving veilig is en of zij de werkzaamheden veilig uit kunnen voeren. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen zij de werkzaamheden niet starten.

Binnen HC KP geldt als motto “Veilig werken doen we samen”. Dit geldt voor zowel onze eigen medewerkers als voor onze onderaannemers. Om dit meer bewust onder de aandacht te brengen is binnen HC KP de LMRA-pas in het leven geroepen. Dit is een plastic pas in creditcardformaat, die op persoonlijk niveau aan al onze medewerkers is uitgereikt. Daarnaast delen we deze LMRA-pas ook uit aan medewerkers van onze onderaannemers. Alleen samen kunnen we namelijk de gehele keten veiliger maken - hier zetten we graag actief op in.

Neem contact op met onze afdeling QHSE

Vragen over veilig werken?

Bent u op zoek naar meer informatie over HC KP in combinatie met het onderwerp V&G? Neem dan contact op met onze afdeling QHSE via VEILIGWERKEN@HCGROEP.COM

safety