Maak kennis met onze nieuwe collega Jasper Langenberg

11 februari 2021

Ik ben Jasper Langenberg, geboren en getogen in het mooie Den Bosch. Hier heb ik in het jaar 2003 de opleiding MBO bouwkunde met succes afgerond. Daarna heb ik een tijd in Londen gewoond om daar te werken en genieten van het leven als barman.

Na het avontuur in Londen was ik ervan overtuigd dat ik nog niet toe was aan het serieuze werkende leven, dus zo kwam ik terecht in Tilburg om een HBO opleiding Bouwkunde te doen. Na het afronden van deze opleiding werd het voor mij toch wel tijd om op zoek te gaan naar een serieuze baan.

Al vrij snel kon ik aan de slag bij Philips Healthcare als Site Planner, een soort interieurdesigner voor medische kamers. Na in totaal 10 jaar bij Philips eerst als Site Planner, later als Design Expert werd het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Toen kwam HC KP op mijn pad, hier ben ik in december 2020 gestart als tekenaar / werkvoorbereider waar ik de ambitie heb om vanuit hier door te groeien naar de functie projectleider.

Naast dat ik graag vroeg uit mijn bed kom voor werk, doe ik dat nog liever om te sporten (o.a. padel, hardlopen, fitness), reizen en het maken van muziek (op de piano en computer).

Meer nieuwsberichten

Projecten met BREEAM of WELL certificaat

rosenberg_nieuws.jpg

Rosenberg Ventilatoren onderdeel HC Groep

hcgroep_thepulse_671x353.jpg

The Pulse of Amsterdam