IJsselland Ziekenhuis

De klimaatplafonds van HC KP dragen bij aan het comfort en dus het welzijn van de patiënten van het IJsselland Ziekenhuis.

IJsselland Ziekenhuis

Locatie:
Capelle aan de IJssel
Adviseur:
Sweegers en de Bruijn
Aannemer:
Dijkxhoorn
Installateur:
Unica

PROJECTINFORMATIE

Voor project het IJsselland Ziekenhuis heeft HC KP ruim 4.500 m² klimaatplafonds geleverd, verdeeld over verschillende bouwdelen, verdiepingen en afdelingen. Deze klimaatplafonds verhogen het comfort, hetgeen bijdraagt aan het welzijn van de patiënten.

Projectuitdagingen

Het IJsselland ziekenhuis heeft gefaseerd een renovatie ondergaan, waarbij het binnenklimaat flink is aangepakt. Gedurende de afgelopen twee jaar, heeft HC KP verschillende verdiepingen, bouwdelen en afdelingen voorzien van klimaatplafonds om daarmee bij te dragen aan het welzijn van de patiënten.

Het leveren en monteren van een klimaatplafond in een ziekenhuis dat in bedrijf blijft brengt verschillende uitdagingen met zich mee, welke in nauwe samenwerking, tot een goed einde zijn gebracht. Denk hierbij aan zaken als het (intern) transport, fasering en de vele componenten, apparatuur en installaties welke in het plafond geïntegreerd dienen te worden.

Het IJsselland ziekenhuis geeft het principe van een T-grid klimaatplafond helder weer. Deze vorm van constructie is integraal doorgevoerd in het gehele ziekenhuis.

Leveringsomvang

  • Ruim 4.500 m² klimaatplafond verdeeld over verschillende bouwdelen, verdiepingen en afdelingen.

Meer projecten

Gemeente Westland

Het nieuwe gemeentehuis van Westland straalt duurzaamheid en transparantie uit. Het project betreft twee verschillend...

WTC Utrecht

Met maar liefst 20.000 m² klimaatplafond heeft HC KP posi...

Neem contact op met HC KP!

Passend advies nodig?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!