8v4a8740 header

SPECIALE ROOSTEROPLOSSING

Wij kunnen voor u, samen met de klimaatplafonds, complete roosteroplossingen leveren en monteren.

WAT IS EEN SPECIALE ROOSTEROPLOSSING?

Een speciale roosteroplossing bestaat uit twee onderdelen. Het verdekte PBM opleg toevoerrooster gecombineerd met een aangepast perforatiepatroon in het plafondpaneel, ter plaatse van het rooster. 

Het PBM rooster is een hooginducerend toevoerrooster, bijzonder geschikt voor het toevoeren van gekoelde of verwarmde lucht met een groot temperatuursverschil ten opzichte van de gemiddelde ruimtetemperatuur.

Het rooster is geschikt voor zowel constant- als variabel volume systemen, door toepassing van onder andere een geïntegreerde luchtpatroonstabilisator en deflectieplaat. Een bijkomend voordeel is dat het PBM rooster is voorzien van vier scharnierende patrooninstelbladen. Hierdoor is de uitblaasrichting instelbaar naar 4, 3, 2 of 1 zijde(n).

Deze roosteroplossingen worden standaard geleverd inclusief montagebeugels en de montage van het rooster op het klimaatplafond. De PBM kan worden uitgevoerd met een geïsoleerde of een ongeïsoleerde plenumbox. Bij projecten waar relatief weinig plenumhoogte is kunnen we de plenumbox verlaagd uitvoeren.

ONTZORGEN

Projectspecifiek kunnen roosteroplossingen in combinatie met het klimaatplafond getest worden in onze eigen klimaatkamer. Daarnaast kunnen we u ontzorgen door complete roosterselecties te verzorgen. In deze selecties wordt er rekening gehouden met het luchtdebiet, de worp, de flexibiliteit en de geluideisen.

Downloads roosterdocumentatie

Neem contact op met HC KP!

Passend advies nodig?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

pandhcgroepwaalwijknr19. klein vierkant