5384 webapplicatie

Webapplicatie

In 2021 hebben we onze eigen webapplicatie voor veiligheid en gezondheid ontwikkeld en uitgerold. In deze webapplicatie heeft HC KP een eigen digitale omgeving waarin medewerkers op eenvoudige wijze eventuele (bijna) ongevallen, onveilige situaties en risico’s kunnen melden. Deze laagdrempelige applicatie draagt bij aan het veiligheidsbewustzijn binnen onze organisatie.

Met onze webapplicatie hebben we als HC KP de drempel tot het doen van een melding aanzienlijk verlaagd en zijn papieren ongevallenformulieren verleden tijd. Daarnaast kan de applicatie ook worden ingezet voor het registeren van werkplekinspecties. Onze Projectleiders kunnen op de projectlocatie direct inspecties doen, foto’s toevoegen, maatregelen formuleren en dit met één druk op de knop digitaal verzenden.

Alle aangeleverde input wordt door onze QHSE afdeling geanalyseerd, waarna wordt bepaald op welke gebieden eventueel aanvullende acties benodigd zijn. Op deze manier houden we veiligheid actueel en blijven we verbeteringen doorvoeren waarmee we onze organisatie veiliger en gezonder kunnen maken. Niet alleen op kantoor, maar zeker ook op onze projectlocaties. 

Neem contact op met onze afdeling QHSE

Vragen over veilig werken?

Bent u op zoek naar meer informatie over HC KP in combinatie met het onderwerp V&G? Neem dan contact op met onze afdeling QHSE via VEILIGWERKEN@HCGROEP.COM

safety