bdf9955 header

Invisible rooster

Wij kunnen voor u, samen met de klimaatplafonds, complete roosteroplossingen leveren en monteren. 

Wat is een Invisible rooster?

Het Invisible rooster is een verdekt gemonteerd oplegrooster, geschikt voor de toevoer van verse lucht. Het Invisible rooster wordt op de standaard perforatie (gatdiameter Ø2,5 mm met een vrije doorlaat van 16%) van het klimaatplafond gemonteerd. Het rooster is zwart gelakt en daardoor niet zichtbaar vanaf de onderzijde van het klimaatplafond, waardoor er een uniform en rustig plafondbeeld gerealiseerd kan worden. Verder heeft het rooster een radiaal uitblaaspatroon met Coandă-effect.

Het Invisible rooster kan uitgevoerd worden in verschillende varianten, namelijk een topaansluiting of een plenumbox. De plenumbox kan zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd worden geleverd. Bij projecten waar relatief weinig plenumhoogte is kunnen we de plenumbox verlaagd uitvoeren. Invisible roosters worden standaard geleverd inclusief montagebeugels en de montage van het rooster op het klimaatplafond. 

Het verdekte PBM opleg toevoerrooster is de voorloper van het Invisible rooster, welke tevens op het klimaatplafond wordt gemonteerd.

ONTZORGEN

Projectspecifiek kunnen roosteroplossingen in combinatie met het klimaatplafond getest worden in onze eigen klimaatkamer. Daarnaast kunnen we u ontzorgen door complete roosterselecties te verzorgen. In deze selecties wordt er rekening gehouden met het luchtdebiet, de worp, de flexibiliteit en de geluideisen.

Downloads roosterdocumentatie

Neem contact op met HC KP!

Passend advies nodig?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

pandhcgroepwaalwijknr19. klein vierkant