De Curve

Met de levering van klimaateilanden en geïntegreerde LED-integratie-armaturen draagt HC KP succesvol bij aan het behalen van energielabel A+++ voor project De Curve.

De Curve

Locatie:
IJsselstein
Architect:
EVA architecten
Aannemer:
Van Baaren aannemers
Installateur:
Terberg installaties

PROJECTINFORMATIE

In 2017 is De Curve te IJsselstein opgeleverd. Het pand beschikt over energielabel A+++ en presteert 50% beter dan de EPC vraagt volgens het Bouwbesluit. Door deze hoge energie prestatie-eisen heeft Terberg Totaalinstallaties expliciet gekozen voor producten van HC KP. De klimaatverzorgende, luchttoevoerende, tegen het betonnen dek gemonteerde HYBRIDAIR klimaatplafondeilanden van HC KP passen binnen dit plaatje. Verder wekt het pand volledig zijn eigen stroom op middels zonnepanelen en heeft het pand een mossedumdak.

Zichtbare technische installaties

Doordat er weinig verlaagde plafonds zijn toegepast in het project, zijn de technische installaties goed zichtbaar. Dit resulteert in een transparante, lichte en industriële uitstraling.

Geïntegreerde LED-verlichting

De HYBRIDAIR klimaateilanden zijn, in samenwerking met Trilux, voorzien van geïntegreerde LED-verlichting. Deze ‘integratie-armaturen’ zijn speciaal ontwikkeld voor een naadloze aansluiting in de HYBRIDAIR klimaateilanden van HC KP.

Leveringsomvang

  • Circa 90 HYBRIDAIR units
  • Circa 180 HC KP – Trilux LED-integratie-armaturen

Meer projecten

WTC Utrecht

Met maar liefst 20.000 m² klimaatplafond heeft HC KP positief bijgedragen aan de WELL-certificering van nie...

Rabobank | Waalwijk

De nieuwbouw van Rabobank Waalwijk heeft een flexibel, modern kanto...

Neem contact op met HC KP!

Passend advies nodig?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!