Mercedes-Benz

HC KP leverde voor de verbouwing van de Mercedes-Benz Flagshipstore in Den Haag een scala aan klimaatplafonds die bijdragen aan een optimaal binnenklimaat.

Mercedes-Benz

Locatie:
Den Haag
Architect:
Ibelings van Tilburg
Adviseur:
Arcadis
Aannemer:
Van Mierlo
Installateur:
Dekker van Geest

PROJECTINFORMATIE

De hoofdvestiging van Mercedes-Benz te Den Haag heeft een volledige verbouwing ondergaan. Het pand is omgetoverd tot een futuristisch pand met oog voor duurzaamheid. De showroom heeft een compleet nieuwe look & feel gekregen. HC KP heeft voor deze renovatie een breed scala aan klimaatplafonds mogen leveren.

GIPSPLAFOND

De showroom is voorzien van een actief stuc-/gipsplafond uitgevoerd met watervoerende elementen, die bijdragen aan een prettig verblijfscomfort voor zowel gasten als medewerkers. Dit maatwerkplafond loopt over in een zwart metalen klimaatplafond met golvende lijnen.

Ter plaatse van enkele wanden en kasten heeft HC KP ronde maatwerk-koven gemonteerd, welke voorzien zijn van een geïntegreerde lichtlijn.

Naast de stuc-/gipsplafonds zijn voor het pand diverse uitvoeringen van metalen klimaatplafonds geleverd, uitgevoerd in verschillende kleuren. Het resultaat is een futuristische look & feel, geheel passend bij het prestigieuze automerk.

LEVERINGSOMVANG

  • 4.000 m² verdekt klimaatplafond
  • 300 m² stuc-/gipsplafond

Meer projecten

NautaDutilh

Voor International Law Firm NautaDutilh heeft HC KP ruim 11.000 m² klimaatplafond mogen leveren en monteren voor...

Edge Olympic

Voor project EDGE Olympic heeft HC KP ruim 4.000 m² C-bandrast...

Neem contact op met HC KP!

Passend advies nodig?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!