Mercedes-Benz

HC KP leverde voor de verbouwing van de Mercedes-Benz Flagshipstore in Den Haag een scala aan klimaatplafonds die bijdragen aan een optimaal binnenklimaat.

Mercedes-Benz

Locatie:
Den Haag
Architect:
Ibelings van Tilburg
Adviseur:
Arcadis
Aannemer:
Van Mierlo
Installateur:
Dekker van Geest

PROJECTINFORMATIE

De hoofdvestiging van Mercedes-Benz te Den Haag heeft een volledige verbouwing ondergaan. Het pand is omgetoverd tot een futuristisch pand met oog voor duurzaamheid. De showroom heeft een compleet nieuwe look & feel gekregen. HC KP heeft voor deze renovatie een breed scala aan klimaatplafonds mogen leveren.

GIPSPLAFOND

De showroom is voorzien van een actief stuc-/gipsplafond uitgevoerd met watervoerende elementen, die bijdragen aan een prettig verblijfscomfort voor zowel gasten als medewerkers. Dit maatwerkplafond loopt over in een zwart metalen klimaatplafond met golvende lijnen.

Ter plaatse van enkele wanden en kasten heeft HC KP ronde maatwerk-koven gemonteerd, welke voorzien zijn van een geïntegreerde lichtlijn.

Naast de stuc-/gipsplafonds zijn voor het pand diverse uitvoeringen van metalen klimaatplafonds geleverd, uitgevoerd in verschillende kleuren. Het resultaat is een futuristische look & feel, geheel passend bij het prestigieuze automerk.

LEVERINGSOMVANG

  • 4.000 m² verdekt klimaatplafond
  • 300 m² stuc-/gipsplafond

Meer projecten

De Curve

Met de levering van klimaateilanden en geïntegreerde LED-integratie-armaturen draagt HC KP succesvol bij aan het...

RICHEMONT AMSTERDAM

Renovatie van 3 grachtenpanden, waarbij veel aandacht was voor het ...

Neem contact op!

Meer over HC KP?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!