Edge Olympic

Voor project EDGE Olympic heeft HC KP ruim 4.000 m² C-bandrasterplafond en ruim 400 HYBRIDAIR® klimaateilanden geleverd.

Edge Olympic

Locatie:
Amsterdam
Architect:
de Architekten Cie
Aannemer:
JP van Eesteren
Installateur:
Bosman Bedrijven

PROJECTINFORMATIE

In juni 2018 werd in Amsterdam, in de nabijheid van het Olympisch Stadion, het volledig herontwikkelde kantoorgebouw EDGE Olympic van ontwikkelaar EDGE Technologies opgeleverd. Het pand stamt uit 1990 en heeft dienst gedaan als PTT-kantoor en sorteercentrum. Tijdens de verbouwing is het gebouw geheel getransfomeerd en uitgebreid. De bestaande dakopbouw voor de technische installaties is gesloopt, waarna op deze plek een glazen “doos” is geplaatst. Deze opbouw bestaat uit twee verdiepingen en is vervaardigd uit een duurzame houtconstructie. Door gebruik te maken van de ruimte boven de parkeerplaats, kon tijdens de bouw een aanvullende uitbreidingbestaande uit twee verdiepingen worden gerealiseerd.

EDGE Olympic en HC Groep

Voor project EDGE Olympic hebben diverse bedrijven van HC Groep een uitgebreid pakket producten, systemen en diensten geëngineerd, geproduceerd, geleverd, geïnstalleerd en geïntegreerd. Naast HC KP waren zusterbedrijven Barcol-Air (o.a. VAV-systemen en toevoer- en retourroosters), HC RT (o.a. GBS en Smart Building technologie en infrastructuur) alsook HC PS (o.a. inductieventilatiesysteem en CO/LPG-detectiecentrale) betrokken. Met recht kan project EDGE Olympic voor HC Groep een synergieproject worden genoemd!

LEVERINGSOMVANG

HC KP leverde voor EDGE Olympic:

  • 400 HYBRIDAIR® klimaateilanden
  • 4.000 m² klimaatplafonds
  • Integratie van verlichtingsarmaturen, sensoren en roosters

Download brochure: Projectcase Edge Olympic | 2020

Meer projecten

westland5

Gemeente Westland

Het nieuwe gemeentehuis van Westland straalt duurzaamheid en transparantie uit. Het project betreft twee verschillend...

3691 header keizersgracht paulstarink

Keizersgracht 617-629

Voor een renovatieproject op de Keizersgracht te Amsterdam werd HC ...

Neem contact op met HC KP!

Passend advies nodig?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

pandhcgroepwaalwijknr19. klein vierkant