WTC Utrecht

Met maar liefst 20.000 m² klimaatplafond heeft HC KP positief bijgedragen aan de WELL-certificering van nieuwbouwproject WTC Utrecht.

WTC Utrecht

Locatie:
Utrecht
Ontwikkelaar:
AM
Architect:
MVSA Architects
Aannemer:
BAM Bouw en Techniek
Installateur:
BAM Bouw en Techniek

PROJECTINFORMATIE

Het WTC Utrecht, met een kantooroppervlak van 32.000 m2, is een project van CBRE Global Investors. Het WTC is een inspirerende werkomgeving op een dynamische locatie met een innovatieve dienstverlening.
Met het, als eerste kantoorpand in Nederland behaalde WELL-certificaat, wordt het belang onderstreept dat het WTC waarde hecht aan een gezonde werkomgeving voor gebruikers.

ONTWERP

Met het ontwerp van het klimaatplafond is veel rekening gehouden met de flexibele indeling van het pand, zodat huurders gemakkelijk wanden kunnen positioneren onder de klimaatplafonds. Het klimaatplafond is voorzien van ClimaPe kunststofactivering en verdekte Invisible toevoerroosters. Het klimaatplafond bestaat uit een bandrasterconstructie en een gedeelte verdekt systeem.

 

LEVERINGSOMVANG

  • 21.000 m2 klimaatplafond
  • 1400 Invisible luchttoevoerroosters

Meer projecten

Technohal | Universiteit Twente

HC KP leverde voor project Technohal 4.000 stuks maatwerk klimaateilanden. De afgeronde hoeken volgen de rondingen va...

IJsselland Ziekenhuis

De klimaatplafonds van HC KP dragen bij aan het comfort en dus het ...

Neem contact op met HC KP!

Passend advies nodig?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!