Oldelft Ultrasound

Een compleet nieuw pand voor Oldelft Ultrasound, met klimaatplafonds van HC KP.

Oldelft Ultrasound

Locatie:
Delft
Architect:
Cepezed
Adviseur:
Galjema
Installateur:
Terberg Installaties

PROJECTINFORMATIE

Op het terrein van de Technische Universiteit Delft is sinds kort het bedrijf Oldelft Ultrasound gevestigd. In een volledig nieuw pand ontwikkelt en produceert het bedrijf medische middelen voor diverse soorten van echocardiografie.

HC KP heeft voor Oldelft Ultrasound de klimaatplafondeilanden mogen leveren en monteren. De toegepaste eilanden zijn voorzien van een geïntegreerde ophangconstructie

De wens van de architect was om een technische strook over de gehele lengte van het plafondeiland te maken. Deze strook hebben we gecreëerd door in het midden van de geperforeerde panelen een ongeperforeerde strook aan te brengen. In deze strook zijn onder andere sparingen aangebracht voor de verlichtingsarmaturen. Om het gewicht van de armaturen te dragen zijn deze sparingen voorzien van metalen verstevigingsprofielen, welke in de klimaatpanelen zijn verwerkt.

Naast de levering en montage van de klimaatplafondeilanden heeft HC KP ook Invisible toevoerroosters geleverd en gemonteerd, deze roosters zijn verdekt aangebracht naast de technische strook op het geperforeerde paneel.

Meer projecten

Heembouw

Samen met Habeon Architecten, Heembouw en Roodenburg heeft HC KP zowel het complete ontwerp als de uitvoering gereali...

IJsselland Ziekenhuis

De klimaatplafonds van HC KP dragen bij aan het comfort en dus het ...

Neem contact op!

Meer over HC KP?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!