Veiligheid en gezondheid

Het veilig en gezond thuiskomen na een dag werken, dát is wat wij als HC KP belangrijk vinden voor onze medewerkers. Binnen HC KP staat veiligheid en gezondheid (V&G) centraal in onze bedrijfsvoering en is ‘de groene draad’ in alle zaken die we hieromtrent regelen en organiseren. Of het nu gaat om een functie op kantoor of het monteren van onze klimaatplafonds: veiligheid staat voorop!

HC KP beschikt over meerdere certificeringen en heeft een actief veiligheidsprogramma. Lees op deze webpagina wat wij allemaal doen op het gebied van Veiligheid en Gezondheid (V&G).

HC SAFE

In 2021 hebben we het initiatief HC SAFE gelanceerd. Dit initiatief staat centraal in het kader van veiligheidsbewustzijn en beschrijft de gewenste manier van handelen. We zien HC SAFE niet als harde regels maar als een geheugensteun om op een correcte wijze te handelen bij situaties die de veiligheid en gezondheid (kunnen) raken.

De komende tijd zal HC SAFE een steeds prominentere plek krijgen binnen HC KP om het veiligheidsbewustzijn van iedereen te kunnen (blijven) vergroten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan informatie via nieuwsbrieven, fysieke borden en bedrijfskleding.

5384 webapplicatie

Webapplicatie

Digitale registratie-omgeving

3952 lmra

LMRA

Laatste Minuut Risico Analyse

1281 vgm

VGM

Veiligheid Gezondheid en Milieu

rie

RI&E

Risico Inventarisatie & -Evaluatie

certificeringen

Certificeringen

De Veiligheidsladder & VCA

8947 toolbox

Toolboxen

Frequente aandacht voor V&G

meanders hckp small

Productiefaciliteit

Veiligheid en gezondheid