COMBINATIE VAN SYSTEMEN

Waarom niet? Alles is mogelijk!

DE KRACHT VAN DE COMBINATIE

Er kan gekozen worden voor een combinatie van verschillende plafondsystemen. Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn, bijvoorbeeld specifieke functionele eisen of puur esthetische wensen. HC KP heeft in de loop der jaren verschillende projecten gerealiseerd waarbij een combinatie van verschillende plafondsystemen zijn toegepast, bijvoorbeeld BAS Trucks, Bolidt en Bouwbedrijf Middendorp

Een veelal toegepaste variant is de combinatie tussen een C-bandraster systeem en een verdekt systeem. Indien een bepaalde mate van flexibiliteit is vastgesteld en indien de architect wenst om weinig bandrasters te plaatsen zou dit een oplossing kunnen zijn.

De bandrasters worden alleen aangebracht op de mogelijk toekomstige wandposities, de rest van het plafond is uitgevoerd met een verdekt systeem. Hierdoor kunnen er toch flexibel wanden worden geplaatst waarbij, na het plaatsen van de wanden, er geen constructieprofielen meer zichtbaar zijn.

Bij het project The Flow is er ook gekozen voor de combinatie tussen een bandraster en een verdekt systeem. Daarbij heeft HC KP voor de architect twee aanvullende wensen doorgevoerd, het bandraster is namelijk terugliggend gemonteerd en tussen de plafondpanelen is een aanvullende stalen voeg aangebracht.

Naast de combinatie tussen een bandraster- en een verdekt systeem kan de architect ook kiezen om andere soorten plafondsystemen te combineren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Neem contact op met HC KP!

Passend advies nodig?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!