Bouwbedrijf van Middendorp

Voor het project Bouwbedrijf van Middendorp leverde HC KP een combinatie van verschillende typen klimaatplafonds met verhoogd aangebrachte LED lichtlijnen.

Bouwbedrijf van Middendorp

Locatie:
Wekerom
Aannemer:
van Middendorp
Installateur:
Bouwheer

PROJECTINFORMATIE

Op het bedrijventerrein  ‘Het Laar’ in Wekerom is het nieuwe bedrijfspand van Bouwbedrijf Middendorp gerealiseerd. MIES architectuur is gevraagd voor het ontwerp. De grote ‘naar binnen vouwende’ luifel vormt de entree van dit prachtige pand.

Verschillende klimaatplafondvarianten

Voor het klimaatplafond is er gekozen voor verschillende constructievarianten, namelijk het C-bandraster- en het verdekt systeem. Als klimaatsysteem is het ClimaPe kunststofsysteem gekozen.
In het bandraster systeem zijn er verschillende bandrasterbreedtes toegepast, waartussen verhoogd aangebrachte LED lichtlijnen zijn toegepast. Deze lichtlijnen accentueren de ruimte. De luchttoevoer wordt gerealiseerd middels Invisible toevoerroosters.

Om de uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van klimaatplafonds te tonen, is het hoofdkantoor van de HC Groep in Waalwijk (tevens thuisbasis van onder andere HC KP) ingericht met diverse klimaatplafondsystemen uitgevoerd in verschillende afwerkingen. Het definitieve ontwerp van het klimaatplafond voor project Bouwbedrijf Middendorp kwam tot stand na een gezamenlijk bezoek van zowel de opdrachtgever, installateur als adviseur aan deze "showroom van HC KP". 

Leveringsomvang

Meer projecten

Edge Olympic

Voor project EDGE Olympic heeft HC KP ruim 4.000 m² C-bandrasterplafond en ruim 400 HYBRIDAIR® klimaateiland...

Dow Benelux

Het nieuwe hoofdkantoor van Dow Benelux is voorzien van ruim 8.000 ...

Neem contact op met HC KP!

Passend advies nodig?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!