Aalberts

Een ‘office lounge loft’ in het WTC te Utrecht met een fantastisch uitzicht vanaf de 18e verdieping over de stad Utrecht.

Aalberts

Aannemer:
BAM Bouw en Techniek
Adviseur:
Huygen
Locatie:
Utrecht

PROJECTINFORMATIE

Aalberts, een AEX-beursgenoteerd bedrijf is een wereldwijde speler in hoogwaardige industriële processen en producten. Met meer dan 16.000 collega’s is Aalberts actief vanuit meer dan 50 landen, verdeel over meer dan 150 locaties.

Een ‘lounge’ werkomgeving

De visie van een loungevloer waar vergaderen, ontspannen én werken naadloos in elkaar overlopen is de visie die is gerealiseerd. Een bijzondere plek waar talent zich kan ontplooien en kan ontwikkelen.

De open ruimtes zoeken verbinding met elkaar door organisch vormgegeven elementen. Het zeer strakke C-bandraster klimaatplafond van HC KP heeft bijgedragen aan deze chique verdieping, waarbij de foto’s voor zich spreken.

BREEAM en WELL

Aalberts is zich gevestigd in het WTC te Utrecht. Dit prachtige pand is een van de meest duurzame en modernste gebouwen van Nederland, mede door de behaalde BREAAM-excellent en WELL Building certificeringen.

LEVERINGSOMVANG

Meer projecten

Human Total Care

Klimaatplafonds van HC KP dragen bij aan het voor het eerst behalen in Nederland van De WELL Gold certificering, voor...

Technohal | Universiteit Twente

HC KP leverde voor project Technohal 4.000 stuks maatwerk klimaatei...

Neem contact op met HC KP!

Passend advies nodig?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!