MM25

Bij de revitalisatie van project MM25 zijn de HC KP HYBRIDAIR klimaateilanden toegepast voor het creëren optimale binnenklimaatomstandigheden.

MM25

Locatie:
Rotterdam
Ontwikkelaar:
OVG Real Estate
Architect:
Dam & Partners
Adviseur:
Deerns
Aannemer:
JP van Eesteren
Installateur:
Croonwolter&dros

PROJECTINFORMATIE

Het kantoorpand MM25 is gelegen op een strategische zichtlocatie van de snelweg. In opdracht van OVG Real Estate heeft Croonwolterendros de revitalisatie op zich mogen nemen. HC KP heeft van Croonwolterendros de opdracht mogen ontvangen om het pand te voorzien van HYBRIDAIR klimaateilanden in het deel wat Croonwolterendros zelf gaat huren. Op de verdiepingen waar Coca Cola zich gaat huisvesten hebben wij een gesloten klimaatplafond aangebracht in combinatie met metalen plafondkoven om de hoogteverschillen te overbruggen.

Duurzaamheid

Na de renovatie behaalt MM25 energielabel A en voldoet daarom aan de doelstelling zoals deze in het Klimaatverdrag 2020 staat beschreven. De HYBRIDAIR klimaateilanden van HC KP hebben hieraan bijgedragen, door een modern en comfortabel werkklimaat te creëren. Dit tezamen met een écht ruimtelijke, industriële maar ook chique look. Het gebouw ademt letterlijk met de wensen van de organisatie mee.

Leveringsomvang

 

  • HYBRIDAIR klimaateilanden inclusief geïntegreerde luchttoevoervoorziening
  • Gesloten C-bandraster klimaatplafonds inclusief invisible oplegroosters en metalen plafondkoven t.b.v. de verlaagde gangzone

Meer projecten

European Patent Office

Voor het project EPO is HC KP gekozen als partij voor het leveren en monteren van ruim 56.000 m2 klimaatplafonds ...

Van der Sluis

Na een renovatie van het bestaande kantoorpand mocht HC KP ook bijd...

Neem contact op!

Meer over HC KP?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!