Expeditors

HC KP heeft in opdracht van HOMIJ Technische Installaties ruim 5.000 m² klimaatplafonds mogen leveren en monteren voor het project Expeditors.

Expeditors

Centraal distributiecentrum

HC KP heeft in opdracht van HOMIJ Technische Installaties ruim 5.000 m² klimaatplafonds mogen leveren en monteren voor het project Expeditors. Deze logistieke dienstverlener heeft kantoren op 331 locaties in 108 landen. Het nieuwe gebouw dient als centraal distributiecentrum voor Noordwest-Europa.

Maatwerk door HC KP

Het klimaatplafond is voorzien van uitzonderlijk lange panelen van bijna 3 meter, in combinatie met ClimaPe kunststofactivering. In verband met de lengte zijn de plafondpanelen extra verzwaard uitgevoerd waardoor de natuurlijke doorbuiging van de panelen wordt tegengegaan.

Er is gekozen voor doorlopende LED-lichtlijnen welke de plafondconstructie onderbreken. Hiervoor heeft HC KP aanvullende voorzieningen aangebracht aan de constructie waardoor de combinatie van plafond en verlichting maatvast is en haarscherp oogt.

Meer projecten

Bouwbedrijf van Middendorp

Voor het project Bouwbedrijf van Middendorp leverde HC KP een combinatie van verschillende typen klimaatplafonds met ...

IJsselland Ziekenhuis

De klimaatplafonds van HC KP dragen bij aan het comfort en dus het ...

Neem contact op!

Meer over HC KP?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!