Expeditors

HC KP heeft in opdracht van HOMIJ Technische Installaties ruim 5.000 m² klimaatplafonds mogen leveren en monteren voor het project Expeditors.

Expeditors

Locatie:
Amsterdam
Architect:
DP6 architectuurstudio
Aannemer:
G&S Bouw
Installateur:
HOMIJ

PROJECTINFORMATIE

HC KP heeft in opdracht van HOMIJ Technische Installaties ruim 5.000 m² klimaatplafonds mogen leveren en monteren voor het project Expeditors. Deze logistieke dienstverlener heeft kantoren op 331 locaties in 108 landen. Het nieuwe gebouw dient als centraal distributiecentrum voor Noordwest-Europa.

Maatwerk door HC KP

Het klimaatplafond is voorzien van uitzonderlijk lange panelen van bijna 3 meter, in combinatie met ClimaPe kunststofactivering. In verband met de lengte zijn de plafondpanelen extra verzwaard uitgevoerd waardoor de natuurlijke doorbuiging van de panelen wordt tegengegaan.

Er is gekozen voor doorlopende LED-lichtlijnen welke de plafondconstructie onderbreken. Hiervoor heeft HC KP aanvullende voorzieningen aangebracht aan de constructie waardoor de combinatie van plafond en verlichting maatvast is en haarscherp oogt.

GELUIDSABSORPTIE

De klimaatplafonds van Expeditors zijn uitgevoerd met een aangepaste samenstelling waardoor een zéér hoge geluidsabsorptie wordt gerealiseerd. Er is onder andere gekozen voor een dikkere uitvoering van de mineraalwolinlage welke in de klimaatpanelen is verwerkt. 

 

LEVERINGSOMVANG

  • 200 m2 klimaatplafonds
  • 200 st. metalen zetwerken als gevelafwerking
  • 175 Wervelroosters

Meer projecten

Edge Olympic

Voor project EDGE Olympic heeft HC KP ruim 4.000 m² C-bandrasterplafond en ruim 400 HYBRIDAIR® klimaateiland...

MM25

Bij de revitalisatie van project MM25 zijn de HC KP HYBRI...

Neem contact op met HC KP!

Passend advies nodig?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!