Rabobank | Eindhoven

HC KP heeft voor project Rabobank Fellenoord Eindhoven  duurzame oplossingen aangedragen via de ClimaCo en ClimaPe klimaatplafondsystemen.

Rabobank | Eindhoven

Locatie:
Eindhoven
Ontwikkelaar:
OVG Real Estate
Architect:
UN Studio
Adviseur:
Deerns
Aannemer:
Boele & van Eesteren
Installateur:
Bosman Bedrijven

PROJECTINFORMATIE

Het nieuwe gebouw aan de Fellenoord telt acht etages en heeft een totale werkoppervlakte van ruim 28.000 m² en een ruime binnenplaats. Het is een project van OVG Real Estate. In opdracht van Homij Bosman Combinatie II heeft HC KP het klimaatplafond geïnstalleerd. HC KP heeft in dit gebouw een C-bandrasterplafond geleverd en gemonteerd voorzien van zowel ClimaCo koperactivering als ClimaPe kunststofactivering.

DUURZAAM

Het gebouw heeft een BREEAM – Excellent certificaat ontvangen en is daarmee duurzamer dan het oude kantoorgebouw. De klimaatplafonds van HC KP hebben bijgedragen aan dit certificaat.

Flexibele werkomgeving

Rabobank Nederland heeft met dit nieuwe kantoor een flexibele werkomgeving gerealiseerd. Zo zijn er onder andere concentratie-werkplekken, ontmoetingsruimtes en vergaderruimtes gecreëerd. Dit is mede mogelijk gemaakt door het flexibele bandrasterplafond van HC KP, waardoor er op een eenvoudige wijze wanden onder de C-bandrasters gemonteerd zijn. Onderstaande afbeeldingen visualiseren dit principe.

Leveringsomvang

  • Ruim 22.000 m² klimaatplafonds
  • Ruim 3.300 roosters, zowel toevoer- als retourroosters

Meer projecten

NautaDutilh

Voor International Law Firm NautaDutilh heeft HC KP ruim 11.000 m² klimaatplafond mogen leveren en monteren voor...

Zuyderland Medisch Centrum

Modern ziekenhuis in het Zuiden van het land.

Neem contact op met HC KP!

Passend advies nodig?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!