Heembouw

Samen met Habeon Architecten, Heembouw en Roodenburg heeft HC KP zowel het complete ontwerp als de uitvoering gerealiseerd van de interne verbouwing van het hoofdkantoor van Heembouw in Roelofarendsveen.

Heembouw

Locatie:
Roelofarendsveen
Architect:
Habeon Architecten
Aannemer:
Heembouw
Installateur:
Roodenburg Groep B.V.

PROJECTINFORMATIE

In zes maanden tijd is het gehele kantoor van Heembouw verbouwd naar een innovatieve en duurzame werkomgeving, waarmee de gebruikers minstens 20 jaar vooruit kunnen en de groei van de organisatie kan worden opgevangen. Tijdens de werkzaamheden bleef het gebouw in gebruik.

DUURZAAM

Het pand is verduurzaamd en beschikt nu over energielabel A. Het gebouw verbruikt 40% minder energie dan voorheen en het comfort voor de medewerkers is optimaal. Dit is onder andere gerealiseerd door de klimaatplafonds van HC KP met geïntegreerde LED-verlichting. De nieuwe WKO-installatie (warmte koude opslag) zorgt er tevens voor dat het pand op een duurzame manier gekoeld en verwarmd wordt.

PLAFONDUITVOERINGEN

Er is gekozen voor een combinatie van diverse plafonduitvoeringen. HC KP heeft vrijhangende plafondeilanden met technische stroken voorzien van geïntegreerde LED-verlichting toegepast op de begane grond. De verdiepingen zijn voorzien van een vrijhangend bandrasterplafond welke de contouren van het gebouw volgt door de toepassing van trapeziumvormige plafondpanelen. De technische panelen in het bandrasterplafond zijn tevens voorzien van geïntegreerde LED-verlichting.

Voor de afgifte heeft de klant gekozen voor een combinatie van zowel onze ClimaCo koperactivering als onze ClimaPe kunststofactivering. HC KP heeft daarnaast de Invisible oplegroosters van zusterbedrijf Barcol-Air geleverd en gemonteerd ten behoeve van de luchttoevoer. Deze oplegroosters zorgen ervoor dat het perforatiepatroon niet wordt onderbroken.

HC KP heeft bij dit project de ‘Invisible’ oplegroosters van zusterbedrijf Barcol-Air geleverd en gemonteerd ten behoeve van de luchttoevoer. Deze oplegroosters zorgen ervoor dat het perforatiepatroon niet wordt onderbroken.

LEVERINGSOMVANG

  • ca 1.000 m2 klimaatplafonds waaronder:
  • Klimaatplafond hakeneilanden
  • Waaijervormig klimaatplafond met trapeziumvormige panelen, vrijhangend van de gevel
  • Traditionele gesloten bandrasterplafonds
  • 80 Invisible oplegroosters

 

 

 

 

Meer projecten

vdsinstallatie042

Van der Sluis

Na een renovatie van het bestaande kantoorpand mocht HC KP ook bijdragen aan de nieuwbouw.

theflow header  barwerdvanderplas

The Flow

Klimaatplafonds van HC KP dragen bij aan het allereerste Well Core ...

Neem contact op met HC KP!

Passend advies nodig?

Vragen over onze klimaatsystemen of totaaloplossingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

pandhcgroepwaalwijknr19. klein vierkant